Dzień dobry, nazywam się Marcin Gradowski, mam 31 lat. Kończę doktorat w Instytucie Biologii SGGW w katedrze Biochemii i Mikrobiologii. Moją pasją jest bioinformatyka. (https://www.researchgate.net/profile/Marcin_Gradowski2). Moje małe sukcesy: https://www.sggw.pl/naukowcy-z-sggw-publikuja-w-cell, https://infowire.pl/generic/release/461127/legionellapneumophila-pod-okiem-naukowcow-z-sggw, https://www.fnp.org.pl/laureaci-start-2020/

Jestem chory na dysplazję (oczno-zębowo-palcowa) niestety do dziś nie ustalono przyczyny choroby. Od kilku lat staramy się wraz z lekarzami zidentyfikować co mi dolega. Dzięki zbiórce zrobiłem badanie genetyczne w celu dalszych badań, ale niestety nic mi nie wykryto. Zbieram na dalszą rehabilitację, sprzęt do rehabilitacji i na dalsze badania.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GRADOWSKI,6584 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu. Z góry dziękuje za okazaną mi pomoc!