Nazywam się Marcin Gołębiewski i mieszkam w Warszawie. W 1999 r. uległem wypadkowi, w wyniku którego porażenie czterokończynowe. Od tego czasu poruszam się na wózku inwalidzkim.

Mimo wielu trudności, jakie napotykam w życiu, nie załamuję się i wytrwale dążę do celu. Zawsze byłem osobą bardzo radosną i aktywną, pełną pasji. Trenuję rugby na wózku, szybko zorientowałem się, że ta forma rehabilitacji ruchowej bardzo poprawia mój stan fizyczny i psychiczny. Mam kontakt z ludźmi o podobnej przypadłości, a sport ten stał się moją życiową pasją, która nadaje osobie w moim stanie sens życia.

POMÓŻ MI OSIĄGNĄĆ PEŁNIĘ SZCZĘŚCIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GOŁĘBIEWSKI, 1732 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.