Cześć, mam na imię Marcin i mam 34 lata. Minęły już dwa lata od udaru mózgu, którego doznałem w 2017 r. po operacji przegrody nosowej.

Jestem bardzo wdzięczny wszystkim, którzy cały czas udzielają mi wsparcia. Chociaż minęło tyle czasu, nadal sam nie chodzę. Rehabilitacja jest cały czas kontynuowana. Poprawiło się mówienie, połykanie, ale sprawność fizyczna po tak ciężkim niedokrwiennym udarze wraca bardzo powoli. Chciałbym już wracać do pracy dziennikarskiej, ale rehabilitacja jeszcze potrwa.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BREŃSKI, 8875 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.

Za wszelką życzliwość i pomoc bardzo dziękuję.