Marcelinka urodziła się z niedotleniem okołoporodowym, cierpi na całościowe zaburzenia rozwoju, autyzm wczesnodziecięcy, zmaga z obniżonym napięciem mięśniowym, zaburzeniami sensorycznymi oraz nadpobudliwością psychoruchową. Jest ona jednak pogodną, uśmiechniętą dziewczynką z główką pełną marzeń.

Córka nadal nie mówi, ma problem z koncentracją, nauką, prawidłową postawą. Potrzebuje specjalnej diety, stałej rehabilitacji, kilku rodzajów terapii oraz wymaga specjalnego nauczania. Niestety terapie, turnusy rehabilitacyjne, wizyty lekarskie są kosztowne i przekraczają nasze możliwości finansowe.

PROSIMY WESPRZYJ ROZWÓJ MARCELINKI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem JABŁOŃSKA,13919 pomagają Państwo Marcelince w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Dziękujemy za pomoc.