Przedstawiamy naszego Synka, Marcela Komorowskiego. Marcel urodził się 14 czerwca 2015 roku z wadą, jaką jest mikrocja prawego ucha z atrezją przewodu słuchowego. Marcel ma szczątkową małżowinę uszną oraz brak kanału słuchowego. Badania tomografem komputerowym wykazały również nieprawidłowości w uchu środkowym.

Nadzieję na poprawę wyglądu oraz słuchu naszego Synka dali nam lekarze ze Stanów Zjednoczonych. Marcel został zakwalifikowany do kompleksowej operacji odbudowy kanału słuchowego oraz plastyki małżowiny usznej metodą Medpor w szpitalu California Ear Institute w Palo Alto. Tak skomplikowana operacja to ogromny koszt. Sami nie jesteśmy w stanie uzbierać potrzebnej kwoty, stąd nasz apel o pomoc.

POMÓŻCIE NAM ZAPEWNIĆ MARCELKOWI ZDROWĄ PRZYSZŁOŚĆ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem KOMOROWSKI, 6163 wspierasz nas w codziennych zmaganiach.