Witaj, jestem Marcel urodziłem się 31.03.2010r. jako wcześniak z niedotlenieniem okołoporodowym, niewydolnością oddechową i wylewami dokomorowymi.

W czerwcu 2012 roku zdiagnozowano u mnie opóźniony rozwój psychoruchowy z cechami autystycznymi, a w maju 2013 autyzm wczesnodziecięcy. Nie poddaję się – każdego dnia walczę o to by Twój świat był moim światem. Wymagam kosztownej rehabilitacji, terapii oraz opieki logopedycznej, psychologicznej i pedagogicznej.

POMÓŻMY MARCELOWI ZDROWO SIĘ ROZWIJAĆ!

Przekazując 1% podatku FUNDACJI AVALON z dopiskiem Kędziora, 1985 wspieracie Państwo mój prawidłowy rozwój i codzienne funkcjonowanie. Wszystkim Darczyńcom z głębi serca dziękuję Marcel z rodzicami.