Nazywam się Malgorzata Wolska. Od kilku lat choruje na SM stwardnienie rozsiane. Poruszam się o kulach, ale mój stan zdrowia pogarsza się z dnia na dzień. W codziennym funkcjonowaniu potrzebuję pomocy osób trzecich . Z powodu SM rzadko wychodzę z domu.

Abym mogła w miarę samodzielnie funkcjonować potrzebna jest ciągła rehabilitacja i leki, które są drogie. Dlatego zwracam się do Was z prośbą, POMÓŻCIE UTRZYMAĆ MI SPRAWNOŚĆ FIZYCZNĄ. Pomóżcie mi wyjść na spacer o własnych nogach i bez bólu! Środki otrzymane od Was przeznaczę na rehabilitację, zakup leków oraz sprzętu, który ułatwi mi codziennie funkcjonowaniem.

Pomóż mi w walce z chorobą

Proszę o przekazanie 1 % podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Wolska, 2916. Dziękuję za wsparcie w codziennym funkcjonowaniu.

Małgorzata.