Małgorzata Stasz

Mam na imię Małgorzata Choruję na Mózgowe Porażenie Dziecięce.

Moja niepełnosprawność niestety staje się coraz bardziej dokuczliwa. Dlatego też nie jest mi łatwo radzić sobie z prozą życia nawet z prostymi czynnościami dnia codziennego Rozwiązaniem byłby zakup podnośnika dzięki któremu stanę się mniej zależna od męża chorego na nieuleczalną i postępującą chorobę. Niestety jego koszt przekracza moje możliwości finansowe. Dodam, iż mimo tych trudności życiowych nie poddaję się Co więcej, jestem wolontariuszką na rzecz dzikich zwierząt i ptaków. Mam nadzieję, że jeszcze długo będę mogła cieszyć się życiem i być pomocna Ale musicie mi w tym pomóc

ABYM W PRZYSZŁOŚĆ MOGŁA PATRZEĆ PRZEZ RÓŻOWE OKULARY

Przekazując darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem STASZ, 2324 pomożecie mi zakupić niezbędny podnośnik i wesprzecie moje codzienne funkcjonowanie.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<