Nasz jedyny skarb, 16 miesięczna Małgosia choruje na bardzo rzadką genetyczną chorobę Canavan. Jest to degeneracyjna choroba ośrodkowego układu nerwowego.

GOSIA nie mówi, nie chodzi, ma ataki padaczki - siejące spustoszenie w jej organizmie. Wymaga całodobowej opieki. Pojawiła się nadzieja! W USA powstaje terapia genowa, która daje szanse na odwrócenie choroby i normalne życie. Niestety jej koszty są ogromne. Małgosia wymaga codziennej rehabilitacji. Nasza córka chce żyć, komunikować się, bawić. Prosimy o pomoc w walce Małgosi o życie.

ZWIĘKSZASZ JEJ SZANSĘ NA EKSPERYMENTALNĄ TERAPIĘ GENOWĄ W USA

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Późniecka, 9675 wspierasz walkę Małgosi z ciężką chorobą.

Prosi Małgosia oraz rodzice Paulina i Robert.