Witam wszystkich, mam na imię Małgosia i od wczesnego dzieciństwa zmagam z Zespołem Nieruchomych Rzęsek jest to nieuleczalna choroba genetyczna, która prowadzi do wielu problemów zdrowotnych.

Zmagam się m.in. z rozstrzeniem oskrzeli, astmą oskrzelową, przewlekłą chorobą płuc, marskością płata górnego płuca prawego, nadciśnieniem tętniczym, niedoczynność tarczycy, skoliozą kręgosłupa i wieloma innymi chorobami. Moje leczenie wiąże się z bardzo dużymi kosztami. Muszę przyjmować systematycznie leki oraz regularnie konsultować się ze specjalistami. Obecnie czekam na przeszczep płuc.

Proszę Państwa o pomoc

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Pitek, 9730 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o zdrowie.

Z góry Dziękuję za okazane mi wsparcie.