Mam na imię Małgorzata, mam 38 lat. Wraz z mężem i 6 letnim synem do momentu diagnozy byliśmy szczęśliwą rodziną. W sierpniu 2017r. zdiagnozowano u mnie złośliwy nowotwór mózgu – glejaka wielopostaciowego IV stopnia.

Przeszłam operację, chemię i radioterapię. W czerwcu 2018r. zakończyłam 6 cykl chemii. Cały czas suplementuję się preparatami wzmacniającymi organizm i olejami, które pozwalają mi w miarę sprawnie funkcjonować. Leczenie jest bardzo kosztowne. Dlatego zwracam się do Was kochani o wsparcie, bowiem w tej sytuacji każda złotówka jest dla mnie cenna.

POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE I ŻYCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem NASIADEK, 10818. Wasze wsparcie to moje codzienne funkcjonowanie. Liczę na Waszą pomoc i z góry serdecznie dziękuję.