Małgorzata Kwiatkowska

Mam na imię Małgorzata. Od urodzenia choruję na Mózgowe Porażenie Dziecięce, mam niesprawne ręce i nogi. Po domu chodzę przy balkoniku, a poza domem jeżdżę na wózku inwalidzkim.

Odkąd pamiętam jestem stale rehabilitowana, każdy mój dzień to walka o samodzielność i dzięki temu wiele już osiągnęłam, ale chciałabym jeszcze więcej. Marzę o tym by się usprawnić na tyle, by wziąć życie w swoje ręce. Aby to marzenie spełnić potrzebna mi jest systematyczna rehabilitacja, czyli ćwiczenia w domu, przychodni, wyjazdy do sanatorium czy na turnusy rehabilitacyjne. Lubię słuchać muzyki, chodzić na koncerty, oglądać wystawy muzeach, podróżować. Chętnie poznaję nowych ludzi, staram się być zawsze uśmiechnięta i nie narzekać.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KWIATKOWSKA, 1126 pomagacie mi Państwo być bardziej samodzielną i realizować moje marzenia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<