Mam na imię Małgorzata. Jestem 48-letnią kobietą niepełnosprawną, niskiego wzrostu. Jestem kobietą uśmiechniętą, która lubi dawać innym radość i ciepło.

Swoim duchem i marzeniami wybiegam w przyszłość zarówno tą bliższą jak i dalszą, ale niestety fizycznie nie całkiem mogę to realizować. Choroby i schorzenia, które się rozwijają oraz obecny mój stan fizyczny po operacji trzonu kości udowej nie pozwalają mi w pełni korzystać z uroków życia. Mam swoje pasje. Lubię rozmawiać z ludźmi, obejrzeć dobry film, spotykać się z przyjaciółmi. Staram się dążyć do realizacji planów i marzeń, ale niestety stan fizyczny utrudnia mi życie codzienne.

Proszę pomóż mi spełniać swoje marzenia i dzielić się radością z innymi!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Karauda, 8384 wspieracie Państwo moją rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie.

Bardzo dziękuję za każdą wpłatę.