Od urodzenia poruszam się na wózku inwalidzkim z powodu dysplazji kampomelicznej (polegającą na mocnym zniekształceniu kości kręgosłupa i klatki piersiowej) oraz całkowitego niedowładu nóg.

Kierunki moich studiów były powiązane również z moimi zainteresowaniami. To przyczynia się do mojej walki o lepsze życie moje i innych osób z niepełnosprawnością w ramach zarówno pracy zawodowej jak i społecznej. Wspierając mnie finansowo, dajecie mi Państwo szansę podniesienia kolejnych kwalifikacji edukacyjno-zawodowych oraz poprawienia kondycji psychoruchowej do dalszego działania.

RAZEM MOŻEMY DZIELIĆ SIĘ Z INNYMI TYM, KIM JESTEŚMY!

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem JASIUK, 469 pomagacie mi Państwo w kompleksowej rehabilitacji, aktywizacji społeczno-zawodowej i codziennym funkcjonowaniu. Z góry dziękuję za pomoc.