Nazywam się Małgosia Jarząbek, mam 35 lat i prawie całe życie żyję w zupełnej symbiozie z przewlekłą neuroboreliozą, a przede wszystkim z jej konsekwencjami w postaci uszkodzonego układu nerwowego oraz dolegliwościami od strony układu ruchu. W roku 2012 przeszłam operację odcinka lędźwiowego kręgosłupa, cierpię na nawracające porażenie Bella oraz zapalenie nerwu trójdzielnego, a także jestem po długotrwałej antybiotykoterapii, aby zahamować rozwój choroby. Skutki choroby oraz potrzeba ciągłej rehabilitacji nie pozwalają mi podjąć pracy, gdyż klimatyzacja, infekcje lub długie siedzenie mogą spowodować nawrót dolegliwości związanych z boreliozą, a to wiąże się z kolejnym bardzo kosztownym leczeniem.Jestem optymistką i jeszcze mam wiele marzeń, a dla odzyskania zdrowia postanowiłam zmienić swoje życie o 180 stopni. Aby moje działania nie poszły na marne i abym nadal mogła cieszyć się obecnym stanem zdrowia potrzebna jest ciągła rehabilitacja oraz zakup suplementów diety, na które w tym momencie mnie stać, gdyż wydałam już wszystkie moje oszczędności. Zwracam się z wielką prośbą  o pomoc na mojej dalszej drodze do zdrowia oraz przezwyciężaniu kolejnych barier.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Jarząbek, 6358 pomagacie mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością.