Nazywam się Małgorzata Bubas. Mam 35 lat. Choruję na rdzeniowy zanik mięśni - SMA. Schorzenie to powoduje postępujące osłabienie wszystkich mięśni.

Dzięki m.in. intensywnej rehabilitacji, wyjazdom na turnusy i odpowiedniemu sprzętowi ortopedycznemu staram się żyć aktywnie. Jestem absolwentką studiów magisterskich z filologii angielskiej. Obecnie pracuję jako nauczycielka. Uwielbiam podróżować. Każde okazane wsparcie będzie dla mnie olbrzymią pomocą. Środki, jakie zostaną mi przekazane wykorzystam m.in. na rehabilitację oraz sprzęt ortopedyczny.

POMÓŻ MI ŻYĆ AKTYWNIE I Z PASJĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BUBAS, 862 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz pomagacie mi utrzymać formę i żyć aktywnie.