Nazywam się Maksio, mam 7 lat. Walczę z groźnym przeciwnikiem: autyzmem. Moim ratunkiem jest leczenie biomedyczne DAN!, dieta, terapia oraz rehabilitacja, które są bardzo kosztowne.

Dlaczego warto mi pomóc? Bo są efekty. Trzy lata temu nie mówiłem, nie reagowałem na bodźce, Mama była mi obojętna. Dzisiaj mówię, dostrzegam otoczenie i mówię: „Moja mama Kinga”. Stan zdrowia polepsza się, wszystko dzięki naszej wspólnej pracy. Wiesz, że bez Twojej pomocy opartej na wierze, że mi się uda byłoby ciężko.

POMÓŻ MI MIERZYĆ SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KRÓLIKOWSKI, 7549 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.

Za każdą pomoc dziękuję.