Maksymilian urodził się 5.12.2013 roku. W czerwcu 2017 roku zdiagnozowano u Maksia autyzm, któremu towarzyszą problemy związane z komunikacją, kontaktem wzrokowym, nieprawidłową pracą układu pokarmowego i zaburzeniami równowagi.

Maks uczęszcza do specjalnego przedszkola, gdzie ma indywidualne zajęcia integracji sensorycznej, zajęcia z logopedą, psychologiem oraz pedagogiem. Musi stale być rehabilitowany, co wymaga dużych nakładów finansowych. Dzięki również Państwa pomocy rehabilitacja oraz terapia dają bardzo pozytywne efekty, dlatego zwracamy się ponownie z prośbą o wsparcie w finansowaniu dalszej pomocy dla Maksia.

WSPOMÓŻ MAKSIA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Góral, 8525 pomagacie Państwo Maksiowi w walce o sprawność i wspieracie jego codzienne funkcjonowanie. Dziękujemy za każdy dar serca.