Jestem Maks, mam 5 lat, nie mówię, a moją chorobą jest AUTYZM. Wstaję bardzo wcześnie. Pokonuję 130km dziennie, aby dojechać do specjalistycznej placówki. Każdego dnia walczę o lepsze funkcjonowanie: robię małe postępy, ale się nie poddaję.

Dzięki Tobie mogę korzystać z dodatkowych godzin z neurologopedą, uczęszczać na basen solankowy i pracować metodą Halliwicka, brać udział w turnusie hiperbarycznym. TAK - TO WSZYSTKO WŁAŚNIE DZIĘKI TOBIE ! Mimo wszelkich przeciwności, jestem uśmiechnięty i silny w tej nierównej walce o lepsze jutro.

TWÓJ 1 % DAJE MI SZANSĘ - DZIĘKUJĘ ZA TWOJE DOBRE SERCE

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem BRZEZIŃSKI, 7840 pomagacie nam w walce z codziennym funkcjonowaniem Maksa.

Proszę udostępnij dalej moją prośbę, pamiętając że ludzi dobrej woli jest więcej!