Cześć, mam na imię Maja urodziłam się w 34 tyg. ciąży. Gdy miałam 6 miesięcy podczas odciągania sapki z nosa przestałam oddychać trafiłam do szpitala. Lekarze zdiagnozowali padaczke objawową (ogniskowo częściowa) i zespoły padaczkowe ze złożonymi napadami cześciowymi.

Po kolejnych badaniach i wizytach w szpitalu stwierdzono: Mózgowe Porażenie dziecięce czterokończynowe. Lekarze nie są w stanie określić czy kiedykolwiek zacznę sama chodzić. Potrzebuje długiej i ciężkiej rehabilitacji oraz sprzętu który pozwoli mi lepiej funkcjonować, co ułatwi opiekę nad mną. Długa druga przed mną i ciężka, ale wierzę że z pomocą dobrych ludzi moje i moich rodziców marzenie będzie kiedyś możliwe do zrealizowania.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem PRZYBYŁ, 10468 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.