Witam. Maja Drzazga przyszła na świat 12 listopada 2015 r jako wcześniak. Urodziła się z wadą wodogłowia i wodonercza. Pierwsze miesiące życia były traumą. Maja przeszła w styczniu sepsę razem z zapaleniem opon mózgowych, co wydłużało oczekiwania na operację ratującą Mai życie - wszczepienia zastawki.

26 stycznia lekarze podjęli decyzję, że to ten czas i Maja przeszła operację wstawienia zastawki komorowo - otrzewnowej. Po wyjściu ze szpitala zaczęła się nasza walka o to, by Maja mogła się rozwijać. W lipcu 2018 roku przeszła operację nerki. Jednak nadal w nerce są zastoje.

POMÓŻ MAI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Drzazga, 1096 wesprzesz Maję w walce z chorobą i w codziennym funkcjonowaniu. Z góry dziękujemy za udzieloną pomoc.