Hej! Jestem Magda. Od urodzenia cierpię na upośledzenie umysłowe w stopniu głębokim oraz niedowład 4-kończynowy. Nie jestem niestety w stanie samodzielnie funkcjonować, wymagam całodobowej opieki i pomocy przy wszystkich codziennych czynnościach.

Po niedawnej i nagłej śmierci Mamy, z którą byłam bardzo zżyta i która poświęciła swoje życie dla mnie, ciężar opieki nade mną spoczął na barkach Taty, który sam ma duże problemy ze zdrowiem. Mimo wszystko staram się zachowywać optymizm i wszelkie przeciwności zwalczać uśmiechem, którym chcę zarażać swoich bliskich.

UŚMIECHEM DZIĘKUJĘ ZA POMOC

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem: SZYMAŃSKA, 14075 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu, zakupie leków i środków higienicznych oraz staraniach o nowy wózek inwalidzki.

Serdecznie dziękuję za okazane wsparcie i otwarte serca!