Jestem Magda. Mam stwierdzoną wielopoziomową dyskopatię, schorzenie wywołane tworzącymi się wypuklinami, powodującymi ucisk rdzenia kręgowego. Uszkadza nerwy obwodowe.

Straciłam częściowo czucie w dłoniach. W 2014 r. po długiej i ciężkiej chorobie zmarła moja mama. Stres wywołany traumą ujawnił kolejne choroby. Diagnostyka trwała 4 lata i była bardzo kosztowna. Obecne koszty: leczenia, konsultacji, rehabilitacji oraz bezglutenowej żywności przytłaczają mnie. Zatem każde, nawet najmniejsze wsparcie Ludzi Dobrej Woli, będzie darem.

PROSZĘ O WSPRACIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ROK, 4521 pomożecie mi Państwo w codzienności, zakupie odpowiedniej żywności i opłaceniu rehabilitacji.