Mam na imię Magdalena i ok.10 lat walczę o oddech. Stwierdzono u mnie rozległą ROZEDMĘ PŁUC i POCHP w zaawansowanym stopniu. W 2016r. przeszłam transplantację płuc. Po niespełna 3 miesiącach zaczęły się komplikacje, które trwają do dzisiaj.

Średnio co 3-4 tyg. wracam na oddział transplantacji płuc, gdzie przechodzę zabiegi w pełnej narkozie z intubacją, które udrażniają moje drogi oddechowe. Niestety koszty dojazdów do szpitali, drogie leki immunosupresyjne, antybiotyki, badania znacznie obciążają mój budżet domowy. Nie jestem w stanie samodzielnie pokryć wszystkich kosztów, dlatego proszę o pomoc.

PODARUJ MI ODDECH!!

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Osada, 7884 pomagacie mi Państwo w walce z chorobą i codziennym funkcjonowaniu.