Mam na imię Magda. Jestem szczęśliwą żoną i matką oraz pełnym pasji nauczycielem. Niestety od 12 lat borykam się z ciężką chorobą – stwardnienie rozsiane.

Choruję także na neuroboreliozę. Mimo to staram się żyć na miarę swoich możliwości. Moja praca i pasja to dzieciaki, ich wychowywanie i uczenie. Po 13 latach walki o normalne życie, muszę prosić Państwa o pomoc. Coraz większe problemy z poruszaniem się zmusiły mnie do poszukiwania terapii niestandardowych. Codzienne leki, suplementy, badania, wizyty lekarskie, rehabilitacja przewyższają moje możliwości finansowe. Żeby żyć i dalej funkcjonować potrzebuję Państwa pomocy.

DZIĘKI WAM MOGĘ WIĘCEJ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Madej, 9007 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.