Cześć! Na imię mam Magda. Mam fantastyczną rodzinę i przyjaciół. Niestety w 2015 roku moje sielskie życie przerwała informacja, że mam raka prawej piersi.

Przeszłam całe leczenie systemowe oraz operację usunięcia piersi wraz ze wszystkimi węzłami. Szybko udało mi się wrócić do fizycznej i psychicznej kondycji sprzed choroby. Niestety po 3 latach nastąpił nawrót raka, obecnie zmagam się z licznymi przerzutami. W 2019 roku złamałam kość udową i przez 9 miesięcy byłam unieruchomiona. Pomimo choroby staram się wspierać inne kobiety.

POMÓŻ MI GODNIE CHOROWAĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Klimaszewska, 14341 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce z chorobą.

Dziękuję.