Magda, 30-letnia magister inżynier fizyki medycznej, przez utratę wzroku straciła szansę na realizację planów życiowych.

Magda przeszła kilka operacji. W ich efekcie wystąpiły liczne zaburzenia: niedowład, schorzenia kardiologiczne, neurologiczne, ortopedyczne. Po kolejnej operacji prawie zupełnie straciła wzrok, ma problemy z mową oraz poruszaniem. Aby Magda mogła samodzielnie funkcjonować potrzebuje stałej rehabilitacji: neurologicznej, neurologopedycznej oraz terapii wzroku i zabiegów w komorze hiperbarycznej.

WSPOMÓŻ MAGDĘ W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KLASA, 10864 pomagasz Magdzie w codziennym funkcjonowaniu.

Za wszelką pomoc Magda będzie bardzo wdzięczna.