Magdalena to uśmiechnięta i energiczna 6-latka, która kocha zwierzęta, w szczególności kotki. W 2017 roku Madzia przeszła operację częściowego usunięcia guza, znajdującego się na skrzyżowaniu nerwów wzrokowych. Choroba zabrała Madzi wzrok w jednym oku.

Ostatnie badanie rezonansem wykazało nowe ognisko choroby, tym razem w komorze bocznej mózgu. Od czerwca 2020 r. Madzia ma założone dojście centralne typu Port i dojeżdża na chemioterapię do Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Wyczerpujące leczenie chemioterapią zostało zaplanowane na rok. My rodzice dziękujemy za wsparcie naszej Magdusi w procesie leczenia.

WSPOMÓŻ MAGDALENĘ W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem JASKÓLSKA, 7967 pomagacie Państwo Magdalenie w codziennym funkcjonowaniu.