Magdalena Barska

Magdalena Barska ma 28 lat, jest osobą niepełnosprawną w stopniu znacznym (Mózgowe Porażenie Dziecięce czterokończynowe). Porusza się na wózku inwalidzkim prowadzonym przez inną osobę. Rozumie wszystko, co się do niej mówi, ale nie potrafi nic powiedzieć.

Na zadane pytania odpowiada „tak” i „nie” kiwając odpowiednio głową. Jest dziewczyną uśmiechniętą, radosną, z ogromną chęcią do dalszego życia. Wraz z rodzicami często spotyka na swej życiowej drodze różne bariery. Do ich pokonywania niejednokrotnie potrzebne są duże środki finansowe. Dzięki Twojej pomocy będzie to łatwiejsze.

POMÓŻ MAGDZIE W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BARSKA, 4292 pomagają Państwo Magdzie w jej codziennych zmaganiach.

Z góry serdecznie dziękuję.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<