Dziewiętnastego czerwca 2013r., mając 34 lata, wypadłem z pierwszego piętra przez okno na beton. Od tego czasu dzięki Państwa życzliwej pomocy finansowej przy rozliczeniu rocznym, mojej ciężkiej pracy oraz wytrwałości, dokonałem niemożliwego! Przeszedłem długą drogę od śpiączki, poprzez wózek inwalidzki i codzienne zmagania z niepełnosprawnością – udało mi się wstać na nogi! Teraz czas na kolejny krok! Trzeci i mam nadzieję ostatni raz zwracam się z prośbą do Państwa o przekazanie 1% podatku, który i tak trzeba oddać. Pieniądze przeznaczę na aparat słuchowy z mikrofonem kierunkowym. Mając niedosłuch jednostronny taki aparat słuchowy ułatwi mi codzienne funkcjonowanie i pozwoli mi powrócić na rynek pracy. Bardzo dziękuję za pomoc i okazane serce!!!!W rozliczeniu PIT proszę wpisać  nr KRS 0000270809, cel szczegółowy 1%: WOLWOWICZ 2592.POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆPrzekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wolwowicz, 2592 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.Z góry dziękuję za pomoc.

FUNDACJA AVALON

Z góry dziękuję za pomoc.