Zwracam się do Państwa o pomoc. Pod koniec 2015 roku mój mąż  ciężko zachorował - bardzo rozległy udar pnia mózgu, z czterokończynowym niedowładem. Najpierw, po długiej walce o życie, zaczęła się walka o przywrócenie męża do chociaż minimalnej sprawności. Obecnie, po wielomiesięcznym pobycie w szpitalach i zakładach opieki zdrowotnej, i przede wszystkim prywatnej rehabilitacji, mąż porusza prawą ręką, powoli rusza też lewa. Widać, że nakład pracy zaczyna dawać efekty. Niestety nadal sam nie siedzi i nie chodzi. Przy pomocy odpowiedniego sprzętu i pomocy innych osób mąż porusza się na wózku elektrycznym. Najważniejsza jest jednak rehabilitacja, a to jak wiadomo kosztuje. Do tej pory, dzięki rodzinie i przyjaciołom, oraz wykorzystaniu oszczędności, udało się zapewnić godną opiekę.Niestety fundusze i nasze możliwości kończą się, a potrzeby nadal są olbrzymie. Jeśli zechcą wesprzeć nas Państwo 1% podatku będziemy wdzięczni.

WSPOMÓŻ MACIEJA W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wachowicz, 7458 wspieracie Państwo Męża w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.