Jesteśmy rodzicami 12-letniego Macieja, który urodził się z wadą wrodzoną układu kostnego, zdiagnozowaną jako Achondroplazja. Główne objawy tej choroby to niski wzrost oraz nieprawidłowe proporcje ciała. U dzieci z tą chorobą występują problemy kręgosłupa a także koślawość kolan i szpotawość stóp. Maciej wymaga konsultacji specjalistycznych jak również intensywnej i regularnej rehabilitacji. Dzięki temu robi postępy i może funkcjonować wśród swoich rówieśników. Prosimy Państwa o wsparcie finansowe za co będziemy bardzo wdzięczni.   Z góry dziękujemy za pomoc.

POMÓŻ MAĆKOWI W POKONANIU BARIER NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Socha, 3084 pomagacie Państwo naszemu synowi w codziennych zmaganiach z chorobą.

Z góry dziękujemy za pomoc.