W lipcu 2017 roku uległem nieszczęśliwemu wypadkowi, który zdarzył się w ogrodzie naszego domu - złamałem kręgosłup w odcinku szyjnym, uszkadzając rdzeń kręgowy.

Momentalnie straciłem czucie w całym ciele od barków w dół, całkowity paraliż, operacja, OIOM, zatorowość płucna - walka o życie, którą przetrwałem myśląc o dzieciach i żonie. Miesiąc po wypadku zaczęła się intensywna rehabilitacja, która trwa do dzisiaj. Rehabilitacja jest kosztowna, ale przynosi efekty. Niestety ciało od piersi w dół jak i dłonie dalej mam porażone, ale ręce nabierają siły, wzrasta w nich ruchomości oraz wraca czucie.

DAJ MI NADZIEJĘ NA LEPSZE JUTRO

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SKRZYPCZAK, 8789 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz rehabilitacji.

DZIĘKUJE!