Witam, mam na imię Maciej. Urodziłem się z wadą genetyczną Zespółem Downa. Mam znaczną niepełnosprawność intelektualną. Wymagam całodobowej opieki.

Bardzo chciałbym czytać, mówić, pisać i żyć jak zwyczajni ludzie. Zwracam się z ogromną prośbą o pomoc, dla mnie. 1% podatku sprawi, że moje życie stanie się lepsze. Uzbierane środki przeznaczę na pokrycie kosztów turnusów rehabilitacyjnych, zakup sprzętu i pomocy dydaktycznych, które umożliwią mi rehabilitację i dalszy rozwój. Serdecznie dziękuję wszystkim darczyńcom.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem POLEWACZYK, 2881 pomagacie mi Państwo w mojej walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc.