Nazywam się Maciej Karp mam 37 lat. Do 2014r. byłem w 100% sprawny fizycznie, niestety wtedy zaczęła mi słabnąć lewa ręka i noga. Po 2 latach dołączyło drżenie i sztywność mięśni.

Pełna diagnoza przyszła w 2016 roku, kiedy z powodu silnego bólu głowy trafiłem do szpitala, stwierdzono tętniaka tętnicy łączącej przedniej i wykonano embolizację. W trakcie hospitalizacji sztywności i drżenie nasilały się, rozpoznano chorobę Parkinsona i wprowadzono leczenie. Od tamtego czasu mimo ciągłej rehabilitacji i opieki medycznej choroba bardzo postępuje a leki dzięki którym chodzę coraz słabiej działają. Mimo wszystko nie mogę tracić nadziei i muszę walczyć.

MOŻESZ MI POMÓC W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KARP, 14115 wspierasz moje codzienne funkcjonowanie.