Łukasz Żuber

Łukasz urodził się w 2001 r. W drugim miesiącu życia zdiagnozowano u niego guza komory mózgowej z wodogłowiem wewnętrznym. Do pierwszego roku życia przeszedł cztery operacje neurochirurgiczne, oraz wiele badań diagnostycznych obrazowych w kolejnych latach. W siódmym roku życia, w wyniku urazu głowy, doszło do pojawienia się ogniska padaczkowego pourazowego. Łukasz jest dzieckiem o umiarkowanym upośledzeniu umysłowym. Realizuje obowiązek szkolny w domu, w formie nauczania indywidualnego. Wymaga terapii logopedycznej i psychologicznej, jak również opieki lekarzy specjalistów (neurolog, neurochirurg). Występują u niego również zaburzenia metaboliczne. Regularnie przyjmuje leki przeciw padaczkowe. Z uwagi na niedawno zdiagnozowane u syna zaburzenia autystyczne jak również stany chorobowe natury psychicznej, wymaga On dodatkowych terapii i leczenia, które wymagają coraz większych nakładów finansowych. Liczymy zatem gorąco na Państwa wsparcie.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Żuber, 2927 pomagają Państwo Łukaszowi w jego codziennych zmaganiach z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu. Z góry dziękujemy za pomoc.

KAŻDA ZŁOTÓWKA TWOJEGO WSPARCIA TO MÓJ UŚMIECH

Z góry dziękujemy za pomoc.

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<