Nazywam się Łukasz Wach, od kilku lat choruję na rumień wyniosły długotrwały, wrzodziejące zapalenie jelita grubego oraz choroby wątroby.

Choroby autoimmunologiczne, z którymi walczę, mają charakter przewlekły i wymagają stałego leczenia, diagnostyki (okresy wycofania objawów przerywane są ostrymi nawrotami). Jestem pod stałą opieką lekarzy w Warszawie, leki i wizyty u lekarzy specjalistów są bardzo drogie. Choroba nie pozwala mi na normalne funkcjonowanie, utrudnia mi realizowanie życia zawodowego, jak również wyklucza mnie z realizacji mojej pasji, jaką jest kynologia, kocham psy, wystawy i sporty kynologiczne.

DZIAŁAJMY RAZEM, POMÓŻ MI SIĘ LECZYĆ, A ZARAZEM NORMALNIE ŻYĆ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Wach, 12773 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu, leczeniu, diagnostyce i zakupie leków.

Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc.