Łukasz Śmietana

Mam na imię Łukasz. W 2009 roku uległem wypadkowi kmunikacyjnemu, na skutek którego został przerwany rdzeń kręgowy i przez to wylądowałem na wózku inwalidzkim. Przekazany na mnie 1% pozwoli kontynuować rehabilitację oraz żyć aktywnie w społeczeństwie i uprawiać sport, który bardzo lubiłem przed wypadkiem. Jak pewnie Państwo wiecie, rehablitacja to ogromne koszta, tak samo jak zakup jakiegokolwiek sprzętu rehabilitacyjnego czy sprzętu sportowego dla niepełnosprawnych. Bez Państwa pomocy finansowej nie dam rady, a należę do osób aktywnych.   Proszę więc wszystkich Państwa o przekazanie 1% lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Śmietana, 4672. Z góry dziękuję wszystkim ludziom dobrej woli za pomoc.

PAMIĘTAJ, PRZEKAZANIE 1% NIC NIE KSZTUJE

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<