Mam na imię Łukasz urodziłem się w 2016r., a w 2019r. zdiagnozowano u mnie Autyzm Atypowy i dużą wadę wzroku wraz z zezem. Jestem środkowym dzieckiem moich Rodziców. Świat stanął do góry nogami ponieważ okazało się że wcale nie jestem niegrzecznym dzieckiem lecz cudem.

Tylko intensywna terapia, przystosowanie mieszkania, zaopatrzenie w pomoce techniczne, środki pomocnicze, stała opieka lekarzy pomogą mi i bliskim żyć w moim świecie. Otwórz serce i pomóż nam nauczyć się życia w tej codzienności. Twoja pomoc to dla mnie szansa na samodzielne funkcjonowanie w przyszłości. Pomóż mi poradzić sobie z trudnościami które spotykam na co dzień.

BYCIE WYJĄTKOWYM TO NIC ZŁEGO! BĄDŹMY WSZYSCY WYJĄTKOWI!

Przekazując 1% podatku i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SIUDZIŃSKI, 12700 pomożecie mi w codziennym funkcjonowaniu

Za wsparcie dziękujemy - Łukasz z Rodzicami.