Cześć, jestem Łukasz i mam 2 latka. Od urodzenia zmagam się z problemami zdrowotnymi takimi jak: opóźniony rozwój psychoruchowy, makrocefalia, zespół dysmorficzny, skolioza kręgosłupa, koślawość stópek. Od marca zdiagnozowany autyzm atypowy.

Z powodu obniżonego napięcia mięśniowego i rozwoju psychoruchowego jestem rehabilitowany. Potrzebuję wsparcia wielu specjalistów: fizjoterapeuty, psychologa, pedagoga, logopedy, genetyka, neurologa. Wymagam zróżnicowanych terapii i stałego leczenia. Konsultacje, terapie, rehabilitacja, badania genetyczne wiążą się z dużymi kosztami, dlatego proszę o pomoc.

Każda pomocna dłoń wiele dla mnie znaczy.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Pierzchała,12306 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Za każdy okazany gest, dziękujemy! Łukasz z mamą.