Nazywam się Łukasz Mickiewicz. W grudniu 2009 roku uległem wypadkowi komunikacyjnemu w wyniku którego doznałem m.in. Niedowład Spastyczny kończyn dolnych spowodowany uszkodzeniem rdzenia kręgowego oraz złamaniem kręgosłupa w odcinku piersiowym.

Po długich i ciężkich latach rehabilitacji mogę poruszać się za pomocą kul ortopedycznych. Po moim urazie do końca życia wymagam rehabilitacji. Chciałbym być na poziomie maksymalnie zbliżonym do innych osób pełnosprawnych. Rehabilitacja daje mi takie możliwości. Zwracam się do was z prośbą o wsparcie mojej terapii, dzięki której mogę funkcjonować w życiu codziennym.

DZIĘKI WAM MOGĘ WIĘCEJ. WSPOMÓŻ MNIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Mickiewicz, 10637 pomagacie mi Państwo realizować mój zamierzony cel.