Witam, nazywam się Łukasz. Od urodzenia choruję na rozszczep kręgosłupa, poruszam się na wózku inwalidzkim.

Na co dzień jestem bardzo aktywną osobą, która nie potrafi usiedzieć w domu, moim hobby jest motoryzacja, muzyka, film, sport oraz podróże. Mam prawo jazdy, moim marzeniem jest posiadać samochód z automatyczną skrzynią biegów. Jednak nie jestem w stanie sam sfinansować zakupu z powodów materialnych. Dzięki temu samochodowi będzie mi sprawniej funkcjonować w życiu codziennym oraz spełniać marzenia o podróżowaniu.

PROSZĘ POMÓŻ SPEŁNIĆ MOJE MARZENIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem LIDUK, 13633 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za każdą wpłatę. Łukasz Liduk