Nazywam się Kozioł Łukasz, mam 37 lat. W wieku 11-stu lat (1993r.) zdiagnozowano u mnie Myopathia neurogenes. Z biegiem lat choroba postępuje, można się jedynie pocieszać, iż to łagodniejsza wersja zaniku mięśni.

Od 16 lat poruszam się wyłącznie przy pomocy wózka inwalidzkiego. Mimo niepełnosprawności, staram się cieszyć życiem. Sama rehabilitacja i sprzęt rehabilitacyjny to naprawdę spory wydatek. Wierzę, że dzięki Państwa ofiarności będę mógł korzystać z rehabilitacji, która jest mi niezbędna, aby pozostać chociaż częściowo samodzielnym.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Kozioł, 6320 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.