Cześć, Wita Cię 31-letni żołnierz Łukasz, zawsze energiczny, gotowy do działania i pomocy innym. Obecnie walczę z jedynym moim przeciwnikiem – czterokończynowym niedowładem...

Cześć, Wita Cię 31-letni żołnierz Łukasz, zawsze energiczny, gotowy do działania i pomocy innym. Jako Honorowy Dawca Krwi, mam na swoim koncie około 14 litrów oddanej krwi. Obecnie walczę z jedynym moim przeciwnikiem – czterokończynowym niedowładem. Z tej walki zamierzam wyjść  zwycięsko. Wszystko zmienił nieszczęśliwy skok do wody, podczas którego złamałem kręgosłup w odcinku szyjnym. Od tego momentu, to ja potrzebuję pomocy. Obecnie jestem całkowicie uzależniony od innych osób, ale chcę walczyć o powrót do samodzielności. Przede mną bardzo długa, intensywna i bardzo kosztowna rehabilitacja.  Proszę o wsparcie finansowe, za które z góry serdecznie dziękuję.    I am Lukasz, a 31-year-old soldier, always energetic, ready to act and help others. As an Honorary Blood Donor, I have donated about 14 litres of blood. Currently, I am fighting with my new opponent, a quadriplegic paralysis. This is the fight I am determined to win. Everything changed with one unlucky jump into the water, which resulted in a serious injury to the cervical spine. From then on, I have become completely dependent on help from others. And I am faced with a very long, intensive and very expensive rehabilitation.  HELP ME IN MY FIGHT FOR SELF-RELIANCE AND INDEPENDENCE Thank you in advance for your financial contribution. Even the smallest amount will help.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ I  SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kosiara, 8085 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym życiu.