Łukasz rozwijał się prawidłowo, grał w piłkę i miał wielu kolegów. W wieku 7 lat zdiagnozowano u niego guz mózgu.

Przeprowadzono operację, ale niestety nie wszystko udało się usunąć. Od tego czasu zmaga się z różnymi następstwami między innymi epilepsją, lekkim niedowładem lewostronnym, zaburzeniami emocjonalnymi. Wymaga częstych i stałych wizyt u wielu specjalistów oraz systematycznej rehabilitacji. Na stałe przyjmuje leki sprowadzane z zagranicy oraz suplementy diety. To wszystko wiąże się z dużymi wydatkami. Możesz pomóc Łukaszowi w powrocie do normalnego funkcjonowania.

WSPOMÓŻ ŁUKASZA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GONTA, 8571 pomagacie Państwo Łukaszowi w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Liczy się każda złotówka. Dziękujemy.