Mam na imię Łukasz, mam 35 lat. Od urodzenia choruję na polineuropatie czuciowo-ruchową czterokończynową typu I. Poruszam się przy pomocy wózka inwalidzkiego.

Choroba jest nieuleczalna, ciężką rehabilitacją mam szansę spowolnić proces postępowania zaniku mięśni. Dzięki Państwa pomocy mogłem sfinansować turnus rehabilitacyjny. Marzę o samodzielności, jednak przystosowanie domu do moich potrzeb oraz do bycia samodzielnym ma swoją cenę. Niestety jest to dla mnie ogromna bariera. Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie kosztów związanych z rehabilitacją i leczeniem.

PROSZĘ O POMOC W SPEŁNIENIU MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Goliński, 6540 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Dziękuję!

Odsłony: 1907