Cześć, mam na imię Łukasz. Kiedyś byłem aktywnym chłopakiem, duszą towarzystwa, miałem wielu przyjaciół. Borelioza odebrała mi tak wiele...jednak nie poddaję się i walczę do dziś. W powolnym uzyskiwaniu coraz większej sprawności niezbędna jest rehabilitacja. To moja jedyna droga do zwycięstwa nad chorobą…

Życie z niepełnosprawnością jest kosztowne, pieniądze szybko topnieją… Potrzebuję też podnośnika z pionizatorem, zajęć z lokomatem, do tego leków i suplementów, nie mówiąc już o środkach higienicznych. No i rehabilitacja, rehabilitacja, rehabilitacja… Dlatego właśnie jestem tu i proszę Cię o pomoc, bo bez tego będzie mi bardzo ciężko. Nie chcę się poddać, chcę walczyć, bo mam dla kogo… Mam dwie wspaniałe córeczki i zrobię wszystko by być obecnym w ich życiu.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bielerzewski,14003 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.