Mam na imię Łukasz, urodziłem się w 1987 r. Od paru lat mam zdiagnozowaną bardzo rzadką chorobę neurologiczną, postać zespołu Behceta. Najgorszym skutkiem choroby jest utrata wzroku. Duże zmiany w moim mózgu powodują padaczkę, trudności z chodzeniem oraz problemy z mową. Potrzebuję pomocy neurologopedy i rehabilitanta.

Z uwagi na pogarszający się stan zdrowia potrzebny jest mi sprzęt ułatwiający codzienne życie. Myślę już o zbieraniu środków na windę. Wymagam stałej 24 godzinnej opieki. Moje leczenie jest bardzo kosztowne i znacząco obciąża budżet naszej rodziny. Bardzo interesuję się historią i lubię słuchać muzyki.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BIEGAŃSKI, 880 pomagają mi Państwo w codziennych zmaganiach. Z góry dziękuję za pomoc - Łukasz z rodzicami.