W dniu, gdy usłyszeliśmy od lekarzy, że nasz syn ma autyzm, nasze życie zmieniło się całkowicie. Od 3 lat walczymy każdego dnia o to, by Luca miał szansę na normalne życie i funkcjonowanie w przyszłości, by był szczęśliwy. Dziś nasz syn ma 5 lat.

Niestety, mimo wielu interwencji medycznych i terapeutycznych w dalszym ciągu nie mówi, ale dzięki codziennej intensywnej pracy widzimy postępy i światełko w tunelu. Przed nami jeszcze długa droga do zdrowia. Wiemy już, że autyzm to nie sprint, a maraton i dlatego potrzebujemy Waszego wsparcia, by starczyło nam nie tylko sił, ale i środków finansowych. Mam nadzieję, że zechcecie nas wesprzeć w drodze do zdrowia Luci.

WESPRZYJ LUCA W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PETTINATO,10059 wspieracie Państwo naszego synka w codziennym funkcjonowaniu i w walce o samodzielność. Serdecznie dziękujemy, Aga i Fede.