Lilianna przyszła na świat 6 stycznia 2011r. tuż po jej porodzie okazało się, że jest bardzo chora. Lilka urodziła się z szeregiem wad, których nie da się wyleczyć są to wady m.in. układu: pokarmowo-wydalniczego, moczowo-płciowego, rozrodczego a także wady kręgosłupa i rdzenia. Niedawno poradnia genetyczna potwierdziła przypuszczenia odnośnie zespołu wad diagnoza: asocjacja VACTERL.

Do tej pory Lilianna przeszła 3 poważne operację, przeszła wiele badań w znieczuleniu ogólnym, a jej leczenie jest konsultowane z różnymi specjalistami. Pomimo naszych wielkich starań, bez wsparcia i pomocy innych ludzi, niemożliwe jest zapewnienie jej właściwej opieki a także sprzętu medycznego, bez którego nie może funkcjonować.

POMÓŻ LILIANNIE W WALCE Z CHOROBĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Komorowska, 3625 pomagają Państwo Liliannie mierzyć się z rzeczywistością.